Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

De belangrijke taak van meetwaterpompen in zwembaden

Jansen Pompentechniek leverancier van meetwaterpompen

Zwembaden en meetwaterpompen

Jansen Pompentechniek levert al ruim 25 jaar pompen aan zwembaden. Zo hebben wij pompen geleverd aan een openbaar zwembad dat tot de top-10 van grootste recreatie zwembaden in Nederland behoort. Dit zwembad heeft vier baden onder één dak en heeft buiten nog een zeer grote speelweide met een uitzwem- en peuterbad. Omdat dit moderne complex een groot volume aan water in verschillende baden omvat, moet elk systeem nauwkeurig gemonitord worden op onder andere een juiste waterkwaliteit. Dat er in zwembaden pompen nodig zijn om te filteren, voor een waterglijbaan of voor een stroomversnelling zal vast geen verrassing zijn. Toch is er in zwembaden ook een belangrijke taak weggelegd voor de meetwaterpompen. Wat zijn meetwaterpompen en wat doen ze? We vertellen u hier graag wat meer over.

De werking van meetwaterpompen

In zwembaden is een juiste waterkwaliteit van belang. Dit moet nauwkeurig gemonitord worden. Meetwaterpompen voeren 24/7 een kleine waterstroom langs de sensoren van de meetapparatuur. Aan de hand van de gemeten waardes worden verschillende doseerpompen aangestuurd om de waterkwaliteit bij te sturen en optimaal te houden. Zo worden bijvoorbeeld de zuurgraad en het chloorgehalte doorlopend gecontroleerd en bijgestuurd.

Jansen Pompentechniek: de vaste leverancier van meetwaterpompen

Bent u op zoek naar meetwaterpompen voor uw zwembad? Jansen Pompentechniek is hier vaste leverancier van. Wij leveren onder andere pompen van Espa, de producent van pompen speciaal voor recreatie en zwembad toepassingen. De zwembadpompen zijn voorzien van een voorfilter (haarvanger), uitgevoerd in corrosievrij kunststof en de afdichtingen zijn bestand tegen chloorhoudend zwembadwater.

Snelle levering

Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op uw meetwaterpomp. De meetwaterpompen en onderdelen zijn namelijk uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat als u uw bestelling voor 14:00 uur plaatst, de meetwaterpompen en onderdelen dezelfde dag nog verstuurd worden.

Bij calamiteiten kunnen de meetwaterpompen en onderdelen direct worden afgehaald. Ook kan een koerier worden ingeschakeld voor een spoedzending.

Is dat geen goede service? Jansen Pompentechniek staat niet voor niets voor goede service, persoonlijke aandacht, kwaliteit en maatwerk voor ieder vraagstuk.

Jansen Pompentechniek leverancier van meetwaterpompen

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van meetwaterpompen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op +31(0)485 371 318 en per mail via info@pompentechniek.nl. Heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikte pomp voor uw zwembad? Stel uw vragen via ons contactformulier.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×