Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

CDR Pompen

Niet in de webshop, maar wel leverbaar

Zoekt u naar CDR pompen? Die kunnen u worden geleverd door Jansen Pompentechniek BV. De pompen van CDR worden sinds het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw gemaakt in Engeland. Van origine richt CDR zich met haar producten op de chemische industrie. Door de kwaliteit en bredere toepassingen is de pompentechniek inmiddels ook in andere industrieën een uitstekend gewaardeerd fenomeen. Bij Jansen Pompentechniek BV kunnen we u hier meer over vertellen. We leggen dan uit op welke manier het merk bij u een uitstekende keuze kan zijn. Dat doen we inmiddels al meer dan 20 jaar. We beschikken over een uitgebreide pompencollectie. Veel daarvan zijn direct leverbaar. U kunt ze bestellen in de webshop. Een groot deel van het assortiment is al na 1 werkdag bij u geleverd. Voor een aantal producten zal een iets langere levertijd gelden. Meestal hebben we die ook binnen een week bij u geleverd. Snel, voordelig en volop kwaliteit; daar staan we bij Jansen Pompentechniek BV voor.

Meer over de pompen van CDR

Verschillende soorten pompentechniek worden geleverd. Kunststof, massief kunststof en kunststof lining. Veelal in een gietijzeren huis. De pompentechniek is magneet gekoppeld, lekvrij en veilig voor agressieve (vloei)stoffen. Het verpompen van chemicaliën is hierdoor mogelijk. We zien de toepassing ook bij luchtwassers. Met name in de agrarische sector. Model STN 40 is bijvoorbeeld weer geschikt als gaswasser. Van uitstekende kwaliteitsniveau zijn ook de rvs-centrifugaalpompen. Deze worden volgens de chemienorm uitgerust met magneetkoppeling of enkele/dubbele mechanical seal.

Pand Jansen Pompentechniek CDR pompen

Sectoren waar CDR pompen worden gebruikt

Pompentechniek van CDR kent een toepassing in verschillende industriële sectoren. CDR vindt haar afzet met name richting:

 • Chemische industrie
 • Farmaceutische industrie
 • Nucleaire industrie
 • Agrarische sector
 • Algemene industrie

Bent u op zoek naar een bepaalde toepassing in pompentechniek of watertechniek? Laten we daar dan eens verder over praten. We hebben er ongetwijfeld een goede oplossing voor.

Meer informatie en contactgegevens over uw CDR Pompen

Voor meer informatie is Jansen Pompentechniek BV te bereiken op telefoonnummer 0485-371318. Stuurt u ons liever een e-mail? Dan kunt u deze richten aan info@pompentechniek.nl. We geven u graag meer informatie over uw mogelijkheden. Vrijblijvend en deskundig. Weet u al wat u wilt? Bestel dan direct in de webshop. Voor CDR pompen neemt u bij voorkeur telefonisch contact op.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×