Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk
Terug naar overzicht

Caffini kattekop-pompen bewijzen zich op beunschepen

Ook voor het vervoer van bulkgoederen zijn specifieke pompen nodig. Na het laden van bijvoorbeeld nat zand of slib dient de lading voor het lossen zo droog mogelijk worden gepompt. Voor deze klus is een membraanpomp uitstekend geschikt!

Via drainageleidingen kan de pomp zoveel mogelijk water wegpompen uit de lading. Voordeel van dit principe is dat de pomp ook goed lucht kan verwerken. Bij weinig vloeistof kan de pomp probleemloos de laatste resten weg slobberen of zelfs onbeperkt drooglopen als er geen aanvoer meer is.

Deze verdringerpomp is droog zelfaanzuigend en creëert dus een vacuüm in de zuigleiding om het water aan te zuigen en af te voeren om de lading goed droog te kunnen pompen. Afhankelijk van de toepassing worden de pompen geleverd in het aluminium, gietijzer, RVS of eventueel brons voor zeewater applicaties. Aandrijvingen kunnen elektrisch op 230 of 400V gekozen worden en daarnaast zijn tevens benzine of dieselmotoren een standaard mogelijkheid.

Wat betreft de belangrijkste slijtdelen bevat deze pomp een membraan en twee kleprubbers welke voor alle pompgroottes door ons uit voorraad geleverd kunnen worden.

Terug naar overzicht
Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×