Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Uitgebreid aanbod
 • Persoonlijke service en advies
 • Merk onafhankelijk
 • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Alldos Pompen

Nog prima functionerende pompentechniek

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Alldos pompen? De kans is groot dat u die vindt bij Jansen Pompentechniek BV. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring. We kunnen vele vormen van pompentechniek leveren. Maak daarbij gebruik van onze moderne webshop of bel ons voor informatie. Alldos bestaat inmiddels overigens al zo’n jaar of 10 niet meer. Alldos is overgenomen door Grundfos. Zoekt u dus nog naar onderdelen voor uw Alldos pomp? Wilt u een vervanger voor uw pomp? Dan kunnen we samen goed overleggen welke optie voor u het beste is. Veel verschillende onderdelen zijn via Grundfos nog leverbaar. Lukt het allemaal echt niet meer met uw verouderde Alldos pomp? Laten we dan samen eens bekijken welke alternatieven we u bij Jansen Pompentechniek BV kunnen bieden. Voor de toepassingen van dit merk zijn inmiddels wel een aantal nieuwe mogelijkheden op de markt. Wellicht vindt u in ons assortiment wel een oplossing die nog beter is dan uw oude robuuste pomp.

Over Jansen Pompentechniek BV

Bij Jansen bieden we u een zeer uitgebreid pakket aan pompen en onderdelen. Deze worden gebruikt door professionals, maar ook gewoon voor uw kelder en zwembad kunt u uitstekend bij ons terecht. Veel van onze bedrijfsmatige klanten zijn te vinden in de natuursteen, papier- en levensmiddelenindustrie. U schaft producten niet alleen bij ons aan, maar doet ook een beroep op ons als er storingen of problemen zijn. Onderdelen kunnen vaak prima vervangen worden. Bij het inventariseren van het probleem helpen we u graag. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Inmiddels ook met een moderne webwinkel. Hierdoor mogen we klanten uit binnen- en buitenland van dienst zijn. Bent u de volgende?

Pand Jansen Pompentechniek Alldos Pompen

Voorbeelden van leverbare onderdelen voor Alldos pompen

 • Slangen
 • Injectieventielen
 • Wandbeugels
 • Tanks
 • Stekkers en bekabeling

Onderdelen bestellen voor uw Alldos pompen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met uw Alldos producten? Wilt u onderdelen bestellen? Een vervanger voor uw oude pomp uitzoeken? Neem dan contact op met Jansen Pompentechniek BV. We helpen u graag verder met professioneel advies. Waar mogelijk zullen we u de onderdelen leveren. Voor niet meer leverbare onderdelen zullen we u een passend alternatief bieden. U kunt ons bellen of mailen. Telefoonnummer 0485-371318 en e-mailadres info@pompentechniek.nl. Wij zijn uw leverancier van onderdelen voor uw Alldos pompen.

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

  Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


  ×