Advies nodig? Wij denken graag met u mee:

info@pompentechniek.nl 0031(0)485 371 318
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitgebreid aanbod
  • Persoonlijke service en advies
  • Merk onafhankelijk
  • Maatwerk voor ieder vraagstuk

Even voorstellen: Patrick Schuiling

Hoewel ik veel bedrijven de afgelopen jaren heb bezocht, zullen er toch ook klanten zijn die nog geen beeld van mij hebben. Hierbij in het kort.

Sinds 2015 ben ik als sales engineer werkzaam bij Jansen Pompentechniek waar ik klanten probeer te helpen bij vraagstukken over pompen. Waar mogelijk adviseer ik over de juiste pompkeuzes in specifieke toepassingen.
De verkoop en advies van techniek heb ik altijd mooi gevonden maar de afgelopen 13 jaar praat ik alleen nog maar over pompen. Pompentechniek vind ik echt het mooiste vak dat er is!

Al die verschillende soorten bedrijven met de meest uiteenlopende processen gaan mij nooit vervelen. Van appelmoes tot zwavelzuur, van stoomketels tot koelcellen, van papierfabrieken tot pretparken, inmiddels schrik ik nergens meer van. Die diversiteit gaat mij nooit vervelen.

Mijn doel is mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wat werkt goed en wat werkt er misschien nog wel beter? Bij het kiezen van de juiste pomp heb je niet alleen te maken met de prijs en  levertijd maar ook inbouwmaten, materiaalcombinaties, onderhoudsintervallen, vuildoorlaat, energieverbruik, drukverlies of hoge temperaturen. Er zijn zo enorm veel factoren die kunnen meespelen bij het maken van een pompselectie.

Ik woon met mijn gezin in de achterhoek maar ben inmiddels ook goed gewend aan de Brabantse gewoontes. Die worstenbroodjes zijn namelijk echt zo verkeerd nog niet! In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn dochters of doe wat onderhoud aan mijn vijver die specifiek gebouwd is voor het houden van Japanse koi, waarin overigens ook de nodige kuubs rondgepompt worden. ‘s Avonds pak ik graag mijn basgitaar om wat muziek te maken en kijk ernaar uit om, zodra het weer kan, weer samen te spelen met onze band.

Heb jij een (technische) vraag over een pomp of pomptoepassing en wil je gratis advies? Wil je weten wat Jansen Pompentechniek als leverancier nog meer voor jullie kan betekenen? Neem dan zeker contact op en ik spreek de mogelijkheden graag eens met je door!


Contactgegevens

Patrick Schuiling
T. 06 1364 0394
E. p.schuiling@pompentechniek.nl

Bel ons 0031(0)485 371 318 Mail ons info@pompentechniek.nl
Bellen Mailen Whatsapp Offerte

    Nieuwsbrief?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.


    ×