DAB pompen

DAB-pompen staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze fabrikant is al meer dan 30 jaar actief in de pompenbranche en staat bekend om zijn hoogwaardige service. Bent u op zoek naar een DAB-pomp? Dan bent u bij Jansen Pompen- en Watertechniek aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn bij de aankoop, installatie en onderhoud van dit type pomp.

DAB Pompen

Ons aanbod DAB pompen

Bij Jansen Pompen- en Watertechniek bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van pompen van dit merk. DAB is al meer dan 40 jaar een belangrijke speler op de markt voor beheer en verplaatsing van onze kostbaarste grondstof: water.  Met technische oplossingen om de betrouwbaarheid en efficiëntie te waarborgen en het energieverbruik in woon- en bedrijfsgebouwen, agrarische industrie en irrigatietoepassingen te optimaliseren.

Jansen Pompen- en Watertechniek levert met DAB-producten betrouwbaar materieel, technisch geavanceerd, eenvoudig te installeren en efficient, zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen in verwarming en koeling, watervoorziening en drukverhoging, tuinieren en beregening, hergebruik regenwater, afwatering, inzamelen en afvoeren van afvalwater, circuleren en filteren van zwembadwater.

Voor dit pompmerk leveren wij onder andere:

  • Circulatie en in-line pompen
  • Zelfaanzuigende pompen
  • Bronpompen
  • Zwembadpompen

DAB pompen

Dit is een klein overzicht van ons assortiment. Bent u op zoek naar een andere pomp of product van DAB? Neem ook dan contact met ons op, samen zoeken we naar de voor u beste oplossing. Ook voor onderdelen of toebehoren van dit merk bent u bij ons aan het juiste adres.

Kijk ook eens op onze website onder merken. Hier vindt u alle pompsoorten uit ons assortiment. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Jarenlange ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de installatie van een pomp, maar ook voor het onderhoud en advies bent u bij ons op de juiste plek. Wij werken met zowel industriële afnemers als met particulieren. Door onze ervaring hebben wij de kennis in huis om beiden uitstekend van dienst te kunnen zijn. Waar u uw pomp ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u helpen.

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wilt u makkelijk en snel een DAB pomp bestellen? Dat kan in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan verschillende pompsystemen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar tevens is het ook mogelijk om uw artikelen bij ons af te komen halen. Mocht u nog eventuele vragen hebben of advies over bepaalde zaken willen, dan kunnen wij deze meteen beantwoorden.

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een DAB pomp? Wij kunnen u helpen. Voor meer informatie kunt u direct ons contactformulier invullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31(0)485 371 318 of te mailen naar info@pompentechniek.nl. Wij hebben een groot aanbod aan DAB pompen, dus ook de geschikte pomp voor u.

Klik hier voor meer specifieke informatie over DAB pompen!