slider-bg-1
water

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

+31(0)6 8397 2074

water

DAB pomp

Het adres voor een DAB pomp

Wanneer u een DAB pomp zoekt, dan bent u bij Jansen Pompen en Watertechniek aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal van dit type pompen in ons assortiment. Daarnaast kunnen wij u helpen bij de installatie en het onderhoud van DAB pompen. Ook voor meer informatie over deze pompen of advies kut u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.

Welke pomp?

Het merk DAB levert verschillende pompen en toebehoren. Iedere pompsysteem wordt voor andere doeleinden gebruikt. Een dompelpomp wordt bijvoorbeeld gebruikt om grondwater op te pompen, terwijl een hydrofoorpomp de druk op uw waterleiding verbetert. Het is dan ook verstandig om meer informatie hiervoor in te winnen, voordat u een pomp laat installeren. Onze ervaren medewerkers weten alles over dit pompen merk en kunnen u op dit gebied uitstekend van dienst zijn.

DAB pomp

Ons aanbod van DAB

Wij leveren verschillende pompen en toebehoren van het merk DAB. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Brandblus booster sets
  • Frequentiegeregelde circlatoren
  • In-line circulatiepompen
  • Dompelpompen

Ieder van deze systemen voldoet aan de hoogste normen. Dit is overigens maar een kleine greep uit ons assortiment. Wilt u weten welke producten wij nog meer leveren? Kijk dan in onze webshop of op onze site onder DAB. Wilt u graag advies over welke pomp u het beste kunt installeren? Neem dan contact met ons op.

Levering, plaatsing en onderhoud

Wij zijn als bedrijf breed inzetbaar. Wij kunnen u op verschillende gebieden helpen, zoals de installatie en onderhoud van ieder type pomp. Daarnaast hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de pompenbranche. Hierdoor kunnen wij u uitstekend op ieder vlak helpen. Verder werken wij niet alleen met particulieren, maar kunnen ook bedrijven bij ons terecht.

Neem direct contact op

Wilt u graag een DAB pomp door ons laten installeren of onderhouden? Dat kan. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of te bellen naar +31(0)485 371 318. Wij komen graag langs om een DAB pomp te installeren of het onderhoud te regelen.